Вземете 2 ч.ч. липса на опит и ги разбийте в 2 литра неувереност. В отделна купа сбийте на прах около килограм срамежливост и половинка Страхове-асорти. Така. В кухнята ви вече сигурно мирише, но не се притеснявайте и по-зле може да е. Вземете сместа, която се е получила при смесването на неувереността и липсата на опит, би трябвало да е кафява на цвят, и я изсипете в тиган, където предварително сте загряли малко тъга. Разбърквайте бавно с лъжица от черни мисли и най-добре оставете всичко да загори. Изстържете готовата каша с малко горчиви сълзи и я изсипете в чиния. Без да му мислите много поръсете поне 3/4 от срамежливостта и страховете. Каквото остане мoжe да изядете и така. Пет капки самосъжаление ще придадат особен вкус на кашата. Отрежете две-три филийки разочарование и ги подредете естетично и с вкус до чинията. Поплачете си малко за отминали времена и най-добре веднага изхвърлете всичко през прозореца, защото не ви чака нищо хубаво от тази каша.
Да ви е сладко!