Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2007 13:07 - Моите крака
Автор: self Категория: Забавление   
Прочетен: 15493 Коментари: 27 Гласове:
0

Последна промяна: 14.12.2007 20:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Моите крака са два. На пръв поглед изглеждат нито дебели, нито тънки, не много космати (както се очаква за мъжки крака), може да се каже, че са прави. Добре, че не съм станал жокей, че тогава нещата щяха да седят по друг начин. Най-общо казано краката са свързани със гъза. Започват от там и свършват от само себе си. Анатомите ги разделят на: а) Бедро б) Подбедрица в) Ходило И във всяка от тези три подточки има множество кости, сухожилия, мускули, нерви, вени и още много други неща. Слава богу аз още не съм ги виждал. Всеки мой крак завършва с по пет малки израстъка наречени пръсти. За какво са направени точно незнам. Имам съмнение, че са клошари, защото винаги когато си сваля чорапите намирам между пръстите си топченца чорапен мъх. И не си го дават малките гадове. Те твърдят, че са колекционери. Не знам. Оставям ги тях и техните нокти на мира. Както се казва, важна е The Big Picture, а именно, че краката са си мои и аз ги приемам дори с малките им недостатъци. Защото те са ми големи приятели. Заедно сме били и в добро и в лошо. Например краката ми обичат да ходят на високи места. Това е за мен е малък проблем обаче, понеже всичко от краката нагоре много го е страх от високо. Разбирате ли, става малко разминаване. Но наумят ли си нещо, краката ми не можеш ги спря. Така ме заведоха на някои особено високи места като Айфеловата кула, Гранд каниона и др. Те бяха много доволни, а аз се кръстех (макар да не съм религиозен) и бях сигурен, че краткия ми живот ще си остане такъв поради факта, че ще свърши там.   Преди няколко месеца краката ми си направиха албум със свои снимки. Когато се чудех дали да си правя блог, те ме посъветваха да опитам. И днес още преди да съм се събудил напълно, те започнаха да подскачат и да ме врънкат да направя специален пост за тях. "След като си направим гимнастиката" им казах. Все пак трябва да има някакъв ред в цялата работа. Ако се оставиш в ръцете на краката си (не че имат ръце) кой знае къде ще те запилеят. И така, представям ви моите приятели КРАКАТА:




image

На тази снимка виждате краката ми да си почиват до басейна на братовчед ми. Екипирали са се с някакви джапанки, макар много добре да знаят, че аз джапанки не харесвам. Така е като краката ти си имат собствено мнение.

image

Тук краката ми са много ентусиазирани. (На снимката се вижда само левия крак, но повярвайте ми и десния е също толкова ентусиазиран). Крачат към колата, в която са брат ми, братовчед ми и нашия приятел Владо. Същият ден по-рано, на около 100 метра от мясното на снимката, краката ми се подмятаха във всички възможни посоки. Бяхме в 6 Flags в L.A. Това е едно уникално място, което е фрашкано с влакчета с много лупинги, завъртания, премятания и прочие. Хехе. Краката ми си изкараха много добре. За мое учудване, въпреки страховете ми и всичко останало от краката нагоре си изкара чудесно. Дааа. Беше много як ден.

image

Тук краката ми са на плажа в Малибу. Те са вторите от ляво на дясно. Другите са на Стан – братовчеда и Ван- брат ми. Хехе. Там краката ми си изкараха отново много добре. Цопнаха се в океана и се плацикаха с наслада. А после се бореха с вълните. Мдааа. А за десерт погледаха океански залез. Много красиво. За жалост тука в БГ-то няма откъде да си видим.

image

На тази снимка краката ми пак са обули някакви джапанки. Бррр. Но явно са се позасрамили, защото се опитват да се скрият от обектива както се вижда.

image

Хаха. На тази снимка краката ми незнам дали са яли някакви гъби или нещо подобно, но определено са изкрейзили здравата. Истината е, че седях до 2 през нощта за да си експериментирам с фотоапарата на брат ми. Получиха се няколко доста добри снимки.

image

Тук се вижда фантазията на Сияндето. Тя създаде от тези мои пръсти (клошари-колекционери) едно сплотено семейство. От ляво на дясно са подредени (по възраст) трите дечица, майката и бащата, който е най-възрастен. Предполагам, че е и най-умен, понеже главата му е най-голяма. Хаха. Но в последните години учените обориха тази теория. Така, че предполагам му остава само това, че е с най-голяма глава.

image

Тук краката ми се усмихват в компанията на краката на братовчедка ми Нора и Бат Ван. Намираме се в Valley of Fire, пустинята Мохаве. Топло им е на миличките крачета. Но повече им е интересно да са на такова място.

image

Тук си личи, че снимката е отпреди 4 години. Нося дънки. Хаха. Отдавна не ми се е случвало. И то не защото съм станал гоиляма клечка-костюмар. Твърдо не. Открих величието на джинсите. Хубавите джинси ;) гледам, че съм обут в едни стари маратонки Nike.  Това са ми последните такива. Просто с годините започнаха да се произвеждат такива шарени боклуци, че се отказах тотално от маратонки. Пък и лятото много запарват и ходилата ми все недоволстват. Пръстите ми също се оплакват. Казват, че им растяли гъби, а те не искали да колекционират такова нещо. Откакто си купих сандалети е друга работа. Шляпаш си с тях и в пек и в дъжд и не ти пука от нищо.

 Сега краката ми казаха, че има и други снимки, но не могат да се сетят къде са си оставили албума със снимките. Често им казвам „Ей, с тази памет ще си забравите главата някъде!”. Дано това не се случва.


Тагове:   Моите,


Гласувай:
0



1. eleni - аз всъщност
14.12.2007 13:54
нямах време да прочета този текст, но краката ми много настояваха. А после казаха, че това на нищо не прилича и искат фотоалбум и те. Искат и гривна за глезен и нов лак за нокти. Искат разходки в пясъка и ъъъ... малко ми е неудобно... Абе...цитираха ми Ал Пачино, който бил нарекъл хотел Waldorf Astoria "междукрачието на съвременната цивилизация" и се оплакаха, че в тяхното междукрачие... така де... искали били мъж. Били дълги и красиви и самотни.

Ужас. Не пиши повече такива неща. Сега не мога да изляза на глава с краката си:)))
цитирай
2. benra - леле
14.12.2007 13:57
ккави крака:-))
цитирай
3. sladurana86 - :)
14.12.2007 13:59
Краката ми смятат, че този пост е много оригинален:) поздрави за което:)
цитирай
4. self - :)
14.12.2007 14:26
от моите крака сърдечни благодарности на всички.
Елени, внимавай с тия крака. опасна работа е:))) сложи им едни вълнени чорапи и да не знаят много много. моите поне сега са във вълнени чорапи, топло им и им се доспа, та не се обаждат много. пък и нали вече си имат пост за тях и са още по-доволни.
цитирай
5. eleni - мда
14.12.2007 14:41
ше трябва да потуша бунта в зародиш:))) Ник`ви чорапи с дантела, само сурова вълна, пост и молитви, хихиххих
цитирай
6. miroslavavramov - ти си
14.12.2007 14:59
кракоман;-)
цитирай
7. july26 - Обогатен и възвисен неимоверно от прочетеното тук
14.12.2007 15:15
за момент,но само за момент застинах в нещо средно между нирвана и екстаз,опитвайки се да разбера какво ми дава и по-точно колко много ми дава всичко това!!!
След това,понеже моментът явно ми беше недостатъчен,си наложих с усилие да се откъсна от темата...!!!
И отново не успях!!
Успях обаче да си задам въпроса....какви ли още несметни и душевнообогатяващи сведения ни очакват нас,жадните за подобни споделени подробности,касаещи останалите Ви крайници или...а защо не?...вътрешни органи или пък анализ,да кажем, на микро клетъчно ниво???
И кога можем да ги очакваме,разбира се?
:)))
цитирай
8. sladurana86 - Eleni
14.12.2007 15:21
Тези твой крака много претенциозни били;) Я им обуй по един галош и им покажи кой е шефа, не им се давай;)
цитирай
9. self - до july26
14.12.2007 15:32
Мдаа. добра идея. Ще взема да пиша и за панкреаса и за вътрешното око. (поне като за начало)
:)))
цитирай
10. eleni - мани-мани
14.12.2007 15:32
на главата ми се качиха тия крака, хахахаха

цитирай
11. anothercat - ами,
14.12.2007 16:28
не мога да се сдържа да не споделя и аз за моите крака...
също са два, обичат да ходят, при това боси... дори и през зимата.
обичат да изглеждат добре, затова често им лакирам ноктите. напоследък предпочитат червен лак... :-) а през лятото (пролетта и есента също, доколкото е възможно) пръстите им обичат да носят пръстени. през зимата е по-трудно с пръстените за крака - убиват в затворени обувки, затова...
още нямат фотоалбум, но снимка мога да покажа ;-) тук: http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE
:-))))
цитирай
12. mir4et0 - Моите КРАКА!
14.12.2007 17:23
Явно е хубаво да се разбираш с краката си.За жалост аз немога да кажа същото за мен и моите.Къси и проклети същества, значи!Никога не ме слушат!Аз им казвам да спрат, те не изпълняват-ходят където им скимне и при когото им скимне.А като им се разсърдя и им се развикам ми правят на пук.Дали ще се спънат нарочно в най-неподходящото препятствие и на най-неподходящото място (често пред най-неподходящите хора) или пък ще се ударят де в някой стол, маса, стена, бордюр или каквото и да било.Мислите, че това е мазохостичен начин на протест от тяхна страна ли?!Лъжете се!Те се удрят обаче мен ме боли!!!И те, малките подлеци, използват това срещу мен!Лак не искали-обичали натуралната ктасота.(Мислят си, че са красиви, но жестоко грешат!)Гривни какви ли не им копувам, да са ми "джиджани" - губят ги всичките!Купих им една със звънчета, за да ги чувам, че ще вземат да ми избягат.Те пак негодуват-чувствали се като овце на полето.За назидание се ритнаха в един праг.Следствието-един от малчовците беше осакатен, а за мен остана мъчението-физическо(адската болка) и психическото(една седмица без излизания).После пък ревът-не искали високи обувки!Не стига, че са къси ами са и претенциозни!И за да ме накажат чупят токове, събуват си обувките насред централната улица или пък директно ги късат, само и само да си ходят боси...Как да ми е лесно с такива чудовища?!Искали само маратонки.Тях си обичали и само на тях се радвали.Направо се вмирисват от кеф като са с маратонки.На мен оставят само да пера...Е как да водя нормален живот с такива спътници?! ; /
цитирай
13. solaris - Привет!
14.12.2007 17:49
Случайно видях този твой постинг и блог-преминавайки.Заинтригува ме думата self или по-скоро ме извика професионално и просто надникнах.Харесва ми идеята ти тук с краката тази гледна точка, переспектива и много странно ме върна някъде назад.Рядко ми се случва да изплуват детски спомени асоциативно.Звучат шантаво връзките които правя, но те имат логика и психологичен контекст ако щеш.сетих се че когато бях дете, малка като орехче и дребна като врабче много фантазирах и си бях измислила системи за които съдех за хората и нещата-едно от тях бяха краката и обувките им.Когато ме разхождаха и преминавахме прокрай някой човек си измислях истории по краката или обувкита му-същото ставаше и като имахме гости.Може би съм била много свита а и много малка за да видя някой като цяло но таво беше една безкрайна игра.налудничево звучи сега но тогава беше голяма приказка в която бях.Благодаря ти за това, че ме препрати за миг в едни моменти които цялата ми сероизност днес беше забравила.Усмихвам се.
Поздрави!
Яна
цитирай
14. olive - Поздрави...
14.12.2007 18:18
от моите крачка за твоите крачовци.:)
цитирай
15. nav - Яй
15.12.2007 10:45
Братле, ти надмина Трактата за краката на Людмил Станев. Цъфтиш тук безмерно и не викаш батя си да прочете, пък да се позадави от смях както си му е редът. Може ли така от трети лица да разбирам за тоз бисер, че дори и да са ни майка. Отсега нататък да докладваш редовно, ей.
цитирай
16. danyolka - ти връзки ли имаш
15.12.2007 12:02
в блог.бг, че си в "Избрано" с твоите крака? ;-)
цитирай
17. lava - Мда
15.12.2007 13:47
Най-отвратителното в цялата история е, че дори и връзки няма. Ей тъй ние тук цяла сюрия блогари с пот на чело даваме най-доброто от себе си. И накрая какво? Нищо.
А той, както си подрипва безгрижно с краченцата скокна в блога първия ден, а на втория вече в избрано. И му казвам, а той не вярва. Погледа, почуди се и продължи да си подрипва безгрижно наоколо...
Няма справедливост, това е!
цитирай
18. anlov - Лелеееееееееееее, Ел Макферсън ще ...
15.12.2007 14:11
Лелеееееееееееее, Ел Макферсън ще ти завиди на таз "Похвална ода за мойте кривокрачковци"! Нейните са дълги и прави, но сега разбирам, че това е сериозен дефект в скелетната им конструкция.

Страхотен пост - супер си! Продължавай да ни забавляваш, и гледай да научиш и краката си да пишат, понеже са талантливи и най-важното: имат какво да кажат.

Аз също пиша с краката си, но засега само аптекарите ме разбират (и то не всички).

цитирай
19. self - Моите крака се изчервиха.
16.12.2007 15:59
Като писах за тези мои крака не ми мина и през ум,че на някой ще му е интересно чак пък толкова. Краката ми се изчервиха от внимание. Мерси на всички!Радвам се, че гледате от веселата страна на краката:)

П.П. братле поздрави от другата страна на океана.
цитирай
20. self - Отговори ;)
16.12.2007 16:18
solaris: историите за краката, които си си измисляла като малка със сигурност са били хубави:) никой не може да измисля истории както едно дете. като пораснем се пънем да задържим детското си въображение, но някак си не е същото. Всичко това ми напомни за "Отвъд килера" на Уилям Уортън. Много вълшебна книга за пътешествието в спомените:) Поздрави!

olive: Мерси :) и от мойте крака поздрави!

danyolka: За връзки незнам дали имам:) Ще питам краката ми. А, те казват, че нямат връзки, но обувките ми имали. Може оттам да е дошла Връзката. :)))

anlov: Мисля, че и аз има за какво да завидя на Ел-чето (поне ако бях жена):)). Радвам се, че ти е харесало писанието:)))
цитирай
21. mmmmmmmmm - :)))
16.12.2007 19:35
Ода за краката?!
А за ръцете?!
Главата?!
Поздрави!:)))
цитирай
22. анонимен - ...
21.12.2007 12:17
http://emotewar.com/image/miro_metal/1.jpg
цитирай
23. self - #22
21.12.2007 14:30
Анонимен, не се отваря линка, който си ми пратил :(
цитирай
24. gioia - оххх... :)
06.01.2008 23:33
от главата за краката или от краката за главата започнах да те разглеждам не знам, но се забавлявах страшно :)))... Интересни неща се откривали наоколо брех - брат ти със сърце на челото, ти с цяло Семейство-Пръстчеви... (добре, че няма нарисувана карта на съкровище, че щях да се взирам мноооого :)
Амммм, нещо за гледане на стъпало дали няма да се намери по света и у нас ;-)
поздрав
цитирай
25. анонимен - kra4ka :)
30.01.2008 20:58
ei mn qko, moite kra4ka sa mn pretenciozni, lqtoto iskat da hodqt samo s japanki,zamita iskat da im e toplo, ne haresvat 4erveniq lak,mrazqt 4ervenite 4orapi i ne obi4at da im slagam ukra6eniq, napravo da te e qd 4e sa tvoi :) dobre 4e ti si se razbira6 s krakata
цитирай
26. анонимен - buy levitra online
25.10.2012 06:33
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#5493 - order levitra, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#9465>cheap levitra online</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#7499 online
цитирай
27. анонимен - buy cialis 14518
25.10.2012 15:41
<a href=http://cialisstorehere.com/#eivkx>cialis online</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#zkyxz >buy cialis online</a> , http://cialisstorehere.com/#ttjxe generic cialis
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: self
Категория: Изкуство
Прочетен: 508799
Постинги: 160
Коментари: 596
Гласове: 2278
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930